Βάσω Χαραλάμπους

Βάσω Χαραλάμπους2018-09-05T11:35:45+00:00

Είμαι 22 χρονών και από μικρή είχα πρόβλημα με περιττά κιλά. Είχα δοκιμάσει πολλές φορές να χάσω βάρος αλλά στο τέλος κουραζόμουνα και τα παρατούσα αφού, παρά τις προσπάθειες μου, δεν έχανα και κανείς δεν μπορούσε να μου εξηγήσει το γιατί. Απογοητευμένη πως ποτέ δεν θα κατάφερνα να χάσω κιλά, μου δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να λάβω μέρος στο πρόγραμμα ‘ΑλλάΖω’ το οποίο είχε κύριο στόχο να βοηθήσει, μέσω της Cambridge Weight Plan, να αλλάξουν οι ζωές πολλών κοριτσιών χάνοντας βάρος. Είπα στον εαυτό μου πως αυτή θα ήταν και η τελευταία μου ευκαιρία, αφού είχα ήδη δοκιμάσει πάρα πολλά.

Ξεκίνησα εντατικά την Cambridge Weight Plan και με ανέλαβε η Σύμβουλος κυρία Λίζα Καρατζιά. Ενώ έκανα αυστηρά τη δίαιτα μου, τις δύο πρώτες εβδομάδες δεν έχανα το επιθυμητό βάρος. Αισθάνθηκα πως θα ήταν και αυτή, ακόμα μια αποτυχημένη προσπάθεια. Η Σύμβουλος μου, αφού με καθησύχασε πως όλα θα πηγαίναν καλά, με παρότρυνε να κάνω κάποιες συγκεκριμένες εξετάσεις αίματος. Ανακαλύψαμε πως ο οργανισμός μου είχε αντίσταση την ινσουλίνη. Η Λίζα μου εξήγησε τα πάντα για το θέμα και με έστειλε σε ενδοκρινολόγο, ο οποίος μου χορήγησε την απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή.

Από την επόμενη κιόλας εβδομάδα ξεκίνησε η απώλεια βάρους μου. Η Λίζα ήταν συνεχώς δίπλα μου κάθε στιγμή και την ευγνωμονώ, γιατί κανένας μέχρι τότε δεν είχε καταφέρει να ανακαλύψει το λόγο που δέν έχανα βάρος. Η Cambridge Weight Plan μου προσέφερε την εκπλήρωση του ονείρου μου, κάτι για το οποίο θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Έχασε 23 κιλά
Σύμβουλος Λίζα Καρατζιά
πισω στις ιστοριες