Τι να αναμένετε από εναν Σύμβουλο

Τι να αναμένετε από εναν Σύμβουλο2018-09-14T08:10:17+00:00

Τι να περιμένετε από τους Ανεξάρτητους Cambridge Weight Plan Συμβούλους 

Ο διαπιστευμένος σας Σύμβουλος είναι εκεί για να σας παρέχει συμβουλές σχετικά με τα προγράμματα διατροφής που είναι διαθέσιμα για εσάς και να σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε το βάρος σας. Μπορείτε να προμηθευτείτε την διατροφή του Cambridge μόνο μέσω συμβούλων ή σε επιλεγμένα φαρμακεία (όπου θα παρακολουθείστε εβδομαδιαία από πιστοποιημένο σύμβουλο). Σε κάθε περιοχή της Κύπρου μπορείτε να βρείτε τον σύμβουλο σας!

Στην Κύπρο οι Σύμβουλοι της Cambridge είναι ανεξάρτητοι και έχουν εκπαιδευτεί και διαπιστευθεί από εμάς και όλοι συμφωνούν να ακολουθήσουν τον Κώδικα Δεοντολογίας που καλύπτει όλες τις πτυχές της δραστηριότητας ενός συμβούλου.

Ο κώδικας συμπεριφοράς ορίζει σαφείς κατευθυντήριες γραμμές για τους Συμβούλους Cambridge και:

  • Εξασφαλίζει ότι οι πελάτες γνωρίζουν το επίπεδο των υπηρεσιών που αναμένουν
  • Σκιαγραφεί τα ελάχιστα αποδεκτά πρότυπα της Συμβουλευτικής
  • Εξασφαλίζει την ορθή, υπεύθυνη και ασφαλή πρακτική

Συστάσεις

Ωστόσο, όποτε επικοινωνήσετε με τον Σύμβουλο, θα πρέπει να ασχοληθεί με το ερώτημά σας ευγενικά και αποτελεσματικά.

Εάν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί του, μόλις αφήσετε ένα μήνυμα στην τηλεφωνητή του θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Πριν ξεκινήσετε

Ο Σύμβουλος πρέπει να προβαίνει σε μία συνέντευξη και να συμπληρώνει ένα Έντυπο Ιατρικού Ερωτήματος μαζί σας πριν από την παροχή προϊόντων διατροφής. (Αν ο πελάτης επιστρέψει μετά από ένα διάστημα έξι μηνών ή περισσότερο, θα πρέπει να συμπληρώσε ένα νέο Έντυπο).

Ο Σύμβουλος σας, θα πρέπει να σας προτείνει να δείτε τον γιατρό σας για έναν ετήσιο έλεγχο της υγείας σας ενώ θα απαιτήσει την υπογραφή του γιατρού σας στην Φόρμα Ιατρικού Αρχείου αν έχετε κάποια ιατρική πάθηση ή παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα.

Aν έχετε κάποια ιατρική πάθηση ή παίρνετε οποιαδήποτε φάρμακα, ο Σύμβουλος θα απαιτήσει την υπογραφή του γιατρού σας πριν ξεκινήσετε την διατροφή.

Παρακαλώ προσέξτε: Ο Σύμβουλος δεν πρέπει να παρέχει προϊόντα Cambridge σε οποιονδήποτε, με παρελθόν διατροφικής διαταραχής.

Ο Σύμβουλος σας θα παρακολουθεί την πρόοδό σας σε κάθε επίσκεψη στη καρτέλα πελάτη.

Ο Σύμβουλος θα τηρεί τα αρχείο σας ασφαλή και εμπιστευτικά.

Ξεκινώντας την Δίαιτα

Κατά την πρώτη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, ο Σύμβουλος θα πάρει τις μετρήσεις σας και το βάρος σας και στη συνέχεια θα συζητήσετε το στόχο σας για το κατάλληλο βάρος για σας.

Ο Σύμβουλος θα πρέπει να σας τονίσει ότι κάθε πρόγραμμα απώλειας βάρους έχει τέσσερα στάδια: προετοιμασία, απώλεια βάρους, σταθεροποίηση και συντήρηση.

Θα σας εξηγήσει όλα τα προγράμματα (βήματα) Cambridge Weight Plan και, στη συνέχεια, μετά από συζήτηση για τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ο Σύμβουλος θα σας συστήσει το κατάλληλο βήμα για να αρχίσετε την διατροφή.

Ο Σύμβουλος πρέπει επίσης να παρέχει ένα έντυπο “Φροντίδα Βάρους με το Cambridge” και ένα φυλλάδιο “Το Πρόγραμμα Ανεξάρτητης Μοναδικής Πηγής Του Cambridge” για κάθε νέο πελάτη.

Όταν φτάσετε προς το στόχο σας ο σύμβουλος θα σας συστήσει αλλαγή του βήματος της διατροφής. Σταδιακά θα μειώνετε τα γεύμα Cambridge ώστε να προσθέτετε συμβατικά τρόφιμα μέχρι να φτάσετε στο πρόγραμμα συντήρησης. Ακόμα και όταν φτάσετε το στόχο σας, θα πρέπει να συνεχίσετε να βλέπετε τον Σύμβουλο σας έως ότου είστε σίγουροι ότι το βάρος σας διατηρείται με επιτυχία.

Ο Σύμβουλος θα σας εξηγήσει τυχόν ήπιες παρενέργειες και πώς να τις αποφεύγετε.

Διατηρώντας επαφή

Ο Σύμβουλος θα σας καλέσει μετά από δύο ή τρεις ημέρες από το ξεκίνημα της διατροφή σας για να δείτε πως τα πηγαίνετε.

Επίσης θα πρέπει να φροντίζει να σας βλέπει σε εβδομαδιαία βάση για να σας ζυγίσει και να σας μετρήσει και να ελέγξει την πρόοδό σας πριν σας δώσει την διατροφή της επόμενης εβδομάδας.

Επιλέγοντας τα προϊόντα σας

Ο Σύμβουλος μπορεί να σας εξασφαλίσει όλα τα είδη των προϊόντων Cambridge Weight Plan και να σας προσφέρει μια ποικιλία από αυτά (εκτός αν εσείς θέλετε μία μόνο γεύση).

Παρενέργειες

Ο Σύμβουλος πρέπει να σας συμβουλεύσει σχετικά με τις πιθανές προσωρινές παρενέργειες όταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Μοναδική Πηγή ή Μοναδική Πηγή Plus.

Αν έχετε κάποια από τις γνωστές παρενέργειες (π.χ. πονοκέφαλο), ο Σύμβουλος θα σας συμβουλεύσει να πίνετε περισσότερο νερό (βλ. φυλλάδια για περισσότερες πληροφορίες). Ο Σύμβουλος πρέπει να σας παρακολουθεί προσωπικά (ή τηλεφωνικά) τουλάχιστον κάθε δεύτερη ημέρα μέχρι να εξαφανιστούν οι παρενέργειες.

Αν οι παρενέργειες παραμείνουν για περισσότερο από 48 ώρες, ο Σύμβουλος θα σας συμβουλεύσει να δείτε το γιατρό σας. Ο Σύμβουλος θα επιδιώξει επίσης περισσότερη καθοδήγηση αμέσως από τον Ιατρικό Σύμβουλο της Εταιρείας.

Εάν παρουσιάσετε οποιαδήποτε ασυνήθιστη παρενέργεια (εκτός από εκείνα που περιγράφονται στο φυλλάδιο Μοναδική Πηγή), ο Σύμβουλος θα σας παραπέμψει στο γιατρό σας χωρίς καθυστέρηση. Ο Σύμβουλος θα πρέπει να κοινοποιεί επίσης στον Ιατρικό Σύμβουλο της Εταιρείας και να τον ενημερώνεται σχετικά με την εξέλιξη σας.

Ο Σύμβουλος θα πρέπει να ενημερώνει το Έντυπο Ιατρικού Ερωτήματος με όλες τις λεπτομέρειες των τυχόν παρενεργειών, ενέργειες που έγιναν για την εξάλειψή τους και τα αποτελέσματα αυτών.