Πως λειτουργεί η δίαιτα Cambridge

Πως λειτουργεί η δίαιτα Cambridge2018-09-07T08:31:26+00:00

Η δίαιτα Cambridge αποτελεί τη βάση ευέλικτων προγραμμάτων διατροφής που μαζί με την προσωπική στήριξη από τους Συμβούλους της, στοχεύουν στη διατήρηση του βάρους σε χαμηλά επίπεδα, κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες.

Βοηθάμε με επιτυχία να χάσετε κιλά και να διατηρήσετε το καινούργιο σας βάρος, για πάνω από 30 χρόνια.

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από προγράμματα βάρους, τα οποία είναι αρκετά ευέλικτα για να ταιριάζουν με τον δικό σας τρόπο ζωής και την στήριξη του δικού σας, προσωπικού Σύμβουλου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα γεύματα μας ως μοναδική πηγή διατροφής για γρήγορη απώλεια βάρους παρέχοντάς σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Σε συνδυασμό με συμβατικά φαγητά πετυχαίνουμε πιο σταδιακή απώλεια βάρους ή διατήρηση αυτού χρησιμοποιώντας το γεύμα Cambridge ως συμπληρώματα διατροφής.

Οι Σύμβουλοι της Cambridge έχουν την ιδιαιτερότητα να έχουν ήδη δοκιμάσει το πρόγραμμα διατροφής, έχοντας έτσι κυριολεκτικά την εμπειρία να σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας. Η επιλογή του προσωπικού σας Συμβούλου είναι εύκολη, μέσω του ειδικού χάρτη που προσφέρεται εδω, όπου ανά επαρχία, πόλη και περιοχή, μπορείτε να βρείτε τον πιο κοντινό σε εσάς Σύμβουλο. Από σάς εξαρτάται να κάνετε το επόμενο βήμα και να αλλάξετε τη ζωή σας για πάντα!

Δείτε τον οδηγό βήμάτων της Cambridge στο πιο πάνω γραφικό ένα προς ένα, για να σας βοηθήσει στην εμπειρία σας για χάσιμο βάρους, με την βοήθεια του προσωπικού σας Συμβούλου, διαλέγοντας τον τρόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωή σας, διαλέγοντας δίαιτες από 440 μέχρι 1500 kcal την ημέρα.

Θέλω να πετύχω το επιθυμητό βάρος, με ποιόν πρέπει να μιλήσω;

Αν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά, επικοινωνήστε με τον πιο κοντινό σας Σύμβουλο ο οποίος θα σας καθοδηγήσει πως να διαλέξετε το πρόγραμμα διατροφής που σας ταιριάζει.

Σημείωση:
Συνιστάται η συμβουλή του ιατρού σας πρίν να αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα δίαιτας.