Ανδρέας Ματσούκαρος

Ανδρέας Ματσούκαρος2018-09-05T11:34:26+00:00

Είμαι 20 χρονών, φοιτητής στη Ξενοδοχειακή Σχολή στον κλάδο της Μαγειρικής και παράλληλα δουλεύω σε ζαχαροπλαστείο, στη Λευκωσία.

Από την εφηβεία, άρχισα σταδιακά να βάζω βάρος. Στην αρχή χαρακτηριζόμουν παχύσαρκος και μετά υπέρβαρος, αφού έφτασα να ζυγίζω 99 κιλά. Η χοληστερίνη μου είχε αυξηθεί και ήμουν στα πρόθυρα του διαβήτη. Ο ιατρός μου, μου σύστησε να χάσω αμέσως βάρος. Επισκέφτηκα δύο διαιτολόγους αλλά έχανα 1 με 2 κιλά, κουραζόμουν και σταματούσα. Ήθελα κάτι πιο γρήγορο και αποτελεσματικό.

Αποφάσισα να επισκεφτώ την κυρία Μαρία Σίμπσον, Σύμβουλο της Cambridge στο Παραλίμνι. Άρχισα το πρόγραμμα τον Ιούλιο του 2017 και μέσα σε 3 μήνες έχασα όλα τα περιττά μου κιλά, παρ’όλο που εργάζομαι σε ένα περιβαλλον με πάρα πολλές διατροφικές προκλήσεις γύρω μου.

Η αλλαγή στο σώμα μου είναι θεαματική και οι αναλύσεις μου πάρα πολύ καλές. Με την επιστροφή μου στη Λευκωσία, γνωστοί και φίλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως είμαι εγώ και ρωτούσαν πώς έγινε αυτό το θαύμα. Τους εξήγησα πόσο γρήγορη και αποτελεσματική είναι η Cambridge Weight Plan.

Παρ’όλο που έχουν περάσει μήνες, δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο. Πλέον θαυμάζω τον εαυτό μου και τον αγαπώ. Νιώθω υπέροχα που έχω την άνεση να φοράω όποιο ρούχο μου αρέσει. Ευχαριστώ την Cambridge Weight Plan και την Σύμβουλο μου, κυρία Μαρία Σίμπσον για το νέο σώμα που μου χάρισαν, που με βοήθησαν να βελτιώσω την υγεία μου και να ξαναβρώ την αυτοπεποίθηση μου.

Έχασε 28 κιλά
Σύμβουλος Maria Simpson
πισω στις ιστοριες