Αγαμέμνων Κιούρτης

Αγαμέμνων Κιούρτης2019-03-15T12:14:18+00:00

Στα 43 μου ζύγιζα 129 κιλά! Ήμουν αγύμναστος για σχεδόν 20 χρόνια, με καρδιακές αρρυθμίες, προβλήματα ύπνου από την υπνική άπνοια, είχα υψηλή χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, ουρικό οξύ και ο δρόμος μπροστά μου φαινόταν να οδηγεί κατευθείαν προς τον γκρεμό.

Η καλή, αλλά και μικρότερη ηλικιακά, σύζυγός μου, καθημερινά παραπονιόταν ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ότι δεν βοηθάω στο σπίτι, παρόλο που έχω αρκετές ώρες ελεύθερες, κι εγώ δεν μπορούσα να ανεβώ τα σκαλιά για το υπνοδωμάτιο, χωρίς να κάνω στάση στο πλατύσκαλο ή να βγω στον δρόμο για να κάνω ποδήλατο με την κόρη μου που το ζητούσε επίμονα.

Η απόφασή μου να λάβω μέρος στην εκπομπή του Sigma ‘Success Story’ στην οποία ήταν χορηγός το Cambridge Weight Plan, ήταν το σχοινί που έψαχνα για βγω από τον γκρεμό. Το άρπαξα με όλη μου τη δύναμη και μέσα σε 27 εβδομάδες κατάφερα να ζυγίζω 82 κιλά.

Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, αλλά με τη στήριξη όλης μου της οικογένειας και της Συμβούλου μου Mima Douglas, που ήταν πάντα στο πλευρό μου, βλέπω το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Γυμνάζομαι 3 με 4 φορές την εβδομάδα χωρίς προβλήματα σε αρθρώσεις και μύες και επιτέλους οι επισκέψεις σε καταστήματα ρούχων έχουν γίνει από μαρτύριο να χωρέσω ίσως σε κάποιο ρούχο, πονοκέφαλος στο να διαλέξω τι θα πάρω.

Πλέον έχουν εξαφανιστεί όλα μου τα προβλήματα υγείας και για το μόνο που έχω πλέον να ανησυχώ είναι τα παράπονα της καλής μου συζύγου ότι είμαι τόσο ενεργητικός που δεν μπορεί να με ακολουθήσει.

Έχασε 47κιλά
Σύμβουλος Mima Douglas
πισω στις ιστοριες