Έρευνα BBC: “Εξαρτημένη” από το fast food χάνει 20 κιλά σε 2 μήνες

Μια μητέρα δύο παιδιών,  που κατανάλωνε αποκλειστικά fast food, παρόλο που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, τελικά σταμάτησε τις κακές διατροφικές της συνήθειες αφού ακολούθησε μια “εξαντλητική δίαιτα”.

Η Rebecca Balentine από το Basingstoke, εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή The Big Crash Diet Experiment του BBC, πως έμαθε να “εξαπατά” τη γατρική ζώνη με το να πίνει αναψυκτικά με το φαγητό της, για να το σπρώχνει στο στομάχι της, αλλά και να εκτείνει τον λαιμό της.

Έχοντας όμως τελικά βαρεθεί την εξάρτηση της, ήθελε απεγνωσμένα να σπάσει τον φαύλο αυτό κύκλο.

Μαζί με άλλους τρείς εθελοντές, άρχισε μια πολύ αυστηρή δίαιτα, αντικαθιστώντας τις κακές της διατροφικές συνήθειες για εννιά εβδομάδες, με σούπες και shakes χαμηλών θερμίδων, χάνοντας έτσι 20 κιλά.

Όλοι οι εθελοντές κατάφεραν να χάσουν αρκετό βάρος, και μετά από 4 μήνες, κατάφεραν να κρατηθούν στα ίδια κιλα.

Τα προϊόντα της Cambridge είναι μια πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση από μια συμβατική διατροφή λέει η Δρ. Susan Jebb, του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία διεύθυνε την έρευνα που προβλήθηκε στο κανάλι BBC Horizon.

«Στην πραγματικότητα είναι πιθανότερο να έχετε μια πιο διατροφική διατροφή λαμβάνοντας μια από αυτές τις ειδικά προετοιμασμένες φόρμουλες από ό, τι αν προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε μόνοι σας πραγματικό φαγητό», δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2018-08-21T08:27:32+00:00Ιουλίου 19th, 2018|Νέα|